Inzet invaldocenten

Inzet invaldocenten

In het onderwijs groeit het tekort aan de leerkrachten. Het vinden van geschikte vervangers is op veel scholen lastig geworden. Scholen willen liever de klassen niet verdelen of ondersteunend personeel, directeur of IB-er voor de klas te zetten. Dit komt hun werk niet ten goede. Het naar huis sturen van leerlingen is al helemáál niet wat ouders, leerlingen en de school wensen. Daar doen we het onderwijs mee tekort. Future kids zorgt er voor dat een school op een eenvoudige manier een gemotiveerde en ervaren collega- op sociaal emotioneel gebied- voor de groep kan staan.

Wij werken met de onderstaande methodes en ervaren dat er snel resultaten te boeken zijn.

1. Sensi cirkel die zeer op scholen en behoefte van de basisschoolleerlingen toepasbaar is

2. Gelukskoffer is een wetenschappelijk onderbouwde methode voor het basisonderwijs, gebaseerd op de positieve psychologie waarin

7 thema's in iedere groep terug keren-wat is geluk, positief denken, dankbaarheid, talenten, zelfvertrouwen, toekomstdromen en geluk doorgeven.

3. SOS kinderen en emoties- kinderen bewust maken van hun gevoel en omgaan hiermee

4. Kinderyoga en kindermeditatie

We verwerken onze lessen met verschillende creatieve opdrachten waardoor de kinderen visueel bezig zijn met aangeleerde materie

Voor de school is makkelijk aan te vragen, kost evenveel als een invalleerkracht en de kinderen beleven een waardevolle dag met veel nieuwe inzichten.

Voor meer info bekijk onze website of neem contact op met Marijana Sore 0626918719 /mail ons naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.